PASI – INFIINTARI FIRME , INFIINTARE FIRMA

RECODIFICARE CAEN !

De la 01.01.2008 a intrat in vigoare NOUL COD CAEN – societatile sunt obligate sa-si recodifice obiectul de activitate.

Contactati-ne si vom realiza pentru dumneavoastra gratuit corespondenta intre codul CAEN rev1 si noul cod CAEN rev 2 stabilind impreuna necesitatea recodificarii codului CAEN din obiectul dumneavoastra de activitate .

Se recomandă comercianţilor solicitarea actualizării obiectului de activitate conform CAEN Rev. 2 odată cu modificarea altor elemente ale actului constitutiv.

  • OFERTA MARTIE

    Luna martie nu înseamnă doar a treia lună din calendar, ci şi luna femeii. În această lună sunt două zile mai dulci, mai calde în viaţa oricărei femei.

    Infiintari Firme si-a propus ca in luna martie pentru toate doamnele care opteaza pentru infiintarea unei firme sa ofere o reducere pentru toate serviciile de 100 RON.


Bun venit ,

Ne-am dedicat infiintarii de societati comerciale(firme), concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu intreprinderi nou-infiintate, in dezvoltare sau bine situate pe piata din Romania si strainatate .Lucrand cu noi veti castiga servicii de consultanta bine fundamentate juridic, impreuna cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea proiectelor.

Va punem la dispozitie informatiile necesare , etapele principale pentru infiintarea unei societati comerciale, actele necesare infiintarii firmei noi si avantajele de care poteti beneficia alegand oferta noastra de servicii.

Oferim solutii sigure si eficiente pentru infiintari firme, specifice domeniului de activitate ales.

Va multumim ca vizitati site-ul nostru

Echipa Infiintari Firme Noi . RO