Modalitati simple de infiintari si modificari firme

Infiintari Firme Online – onorarii reduse cu pana la 50 % ! * Reduceri substantiale la onorarii * Rapiditate si Eficienta * Mult mai mult control asupra actelor si risc redus de erori

* Reducerea numarului de intalniri

ETAPE NECESARE :

  • Completati formularul de pe site, care se potriveste dorintelor Dvs. legate de structura societatii.(Asociat unic , 2 asociati , etc. ) . Atasati toate documentele necesare in formular .
  • Noi vom face rezervarea de denumire pentru Dvs .
  • Avocatii firmei partenere Gradeanu & Partners vor redacta actul constitutiv , contractul de comodat si / sau contractul de inchiriere .
  • Va rugam sa downloadati Formularul asociatiei de proprietari ( Acesta trebuie completat si semnat de catre vecini sus , jos , stanga , dreapta , asociatia de proprietari si comisia de cenzori doar in cazul in care sediul social este un apartament sau o garsoniera ) Va rugam sa ne trimiteti Formularul asociatiei de proprietari prin urmatoarele metode : 1) Din sectiunea Trimitere Documente Aditionale 2) Atasat la formularul de Infiintari Firme Online 3) Prin email la [email protected] ( subiect : numele firmei ) 4) Pe fax la Nr. 021 444 30 51
  • In urma unei discutii telefonice vom face o programare la Notar in vederea depunerii specimenului de semnatura de catre viitorul administrator al societatii .
  • Va vom trimite pe mail/fax cotractul de comodat care trebuie semnat de catre proprietarii imobilului unde va fi sediul societatii.
  • Ne intalnim, se semneaza actele si avocatii nostri vor depune dosarul la Registrul Comertului si va vor reprezenta in fata Judecatorului Delegat .

Costuri Totale

Taxele la Registrul Comertului sunt intre 400-450 Lei .

Onorariu intre 300 – 400 Lei .

Notar Public 42 Lei .

Capital Social minim 200 Lei !

Va multumim ca vizitati site-ul nostru

Echipa Infiintari Firme Noi . RO